Adrasan’a Tat Kat Günü-II Gerçekleştirildi Albüm
16 Şubat 2017 Perşembe,


Aşçılık kursiyerlerimiz ve eğitmenlerimizin Adrasan’da yetişen ürünlerle ve doğal bitkilerle hazırladıkları alakart menülerin (başlangıç, ara sıcak, ana yemek, tatlı) Antalya bölgesinde alanında tanınmış gurmeler ve şefler tarafından tadılması ve bu tatların yaygınlaştırılması amacı ile Adrasan’a Tat Kat Günü gerçekleştirilmiştir. Bu menüler Adrasan’da yetişen ürünlerle hazırlanan bölge mutfağını da yansıtan tatlardır. Adrasan’a Tat Kat Günü’nün bir diğer amacı Adrasan’a özel yerel tatlar oluşturarak gelen turistlerin ilgisini çekmek ve bu menüleri farklı tesislerde yiyebilmelerini sağlamaktır. Bu tatlar projenin ve genç aşçıların Adrasan’a kazandıracakları birer değer olmuştur. Aşçılık kursiyerlerinin katıldığı tabak süsleme yarışması ile renklene Adrasan’a Tat Kat Günü’ne Akdeniz Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa ÜNAL da katılarak kursiyerleri tebrik etti.