Sebze-Meyve Konservesi Ulusal Yeterlilik Hazırlama Çalıştayı Hakkında Albüm
24 Ocak 2017 Salı, BURSA
Bursa Kerevitaş Fabrikası'nda 2 gün süreyle Sebze-Meyve Konservesi Üretim Operatörü Ulusal Yeterlilk Hazırlaması Çalıştayı yapıldı.

24-25-26 Ocak 2017 tarihlerinde Bursa Kerevitaş Fabrikası'nda, fabrika çalışanlarından Üretim Mühendisi İlhan Erdi İrem, Üretim Mühendisi Güçlü Şankal, Eğitim Uzmanı Nagihan Yay, İSG Uzmanı Hıfzı Üstündağ, Üretim Elemanı Tenzile Derin, Üretim Operatörü Bünyamin Özbakır, Lojistik Operatörü Özkan Tosun, Üretim Operatörü Nihat Krezci, Kalite Mühendisi Berna Okur, Teknik Genel Müdür Sevilay Mutlu ve Proje uzmanlarımızdan Eda Güner ile Aybüke Bengü ÖZMUTAF'ın katılımı ile Sebze-Meyve Konservesi Üretim Operatörü Ulusal Yeterliliği hazırladı.