Baharat ve Çeşni Üretim Operaötür Ulusal Yeterlilik Hazırlama Çalıştayı Hakkında Albüm
30 Ocak 2017 Pazartesi, İZMİR
Örgen Gıda Çalışanlarının katılımları ile Baharat ve Toz Gıda Karışımı Üretim Opr. Ulusal Yeterliliği hazırlama Çalıştayı yapıldı

İzmir Örgen Gıda'da 30 Ocak ve 1 Şubat 2017 tarihlerinde, fabrika çalışanlarından formen Ufuk Erdoğan, İşletme Müdürü Çağatay Arıkan, İSG Uzmanı Fatih Altan, Üretim Şefi Alkan Akkaş ile proje uzmanlarımızdan Aybüke Bengü Özmutaf ve Eda GÜNER'in katılımı ile Baharat-Çeşni Üretim operatörü ulusal yeterliliği taslak metni hazırlandı.